Готувати з АМА смачно, швидко, легко!

Рецепт випічки для сімейного чаювання вам в скриньку.

67850009 2081754945292524 2721421819981594624 o

Шарлотка на кефірі з абрикосами:
- Кефір АМА - 200 мл;
- 400 г абрикос;
- 175 г пшеничного борошна;
- 45 кукурудзяної муки;
- 5 г пекарського порошку;
- 210 г цукрового піску;
- 2-3 курячих яйця;
- 30 г соняшникової олії;
- вершкове масло, цукрова пудра, сіль, сода.

ПРИГОТУВАННЯ:

1. Змішуємо тісто для шарлотки. У глибоку миску наливаємо кефір, насипаємо дрібку дрібної кухонної солі і цукровий пісок.
2. Змішуємо цукор і кефір вінчиком, щоб розчинилися крупинки цукру.
Кисле молоко, ряжанка або йогурт без добавок також підходять для приготування цієї страви.
3. Розбиваємо в миску два великих курячих яйця або три невеликих, знову збовтуємо продукти вінчиком.
4. Додаємо до рідких інгредієнтів соняшникову олію без запаху або розтоплене вершкове масло.
5. Просіваємо пшеничне борошно, змішуємо з пекарським порошком і невеликою дрібкою харчової соди. Додаємо кукурудзяну муку. Потім змішуємо рідкі продукти з сухими.
У духовці харчова сода вступить в реакцію з кефіром і, в поєднанні з пекарським порошком, «розпушити» тісто.
6. Форму з антипригарним покриттям змащуємо вершковим маслом і посипаємо тонким шаром пшеничного борошна, щоб шарлотка не пригоріла.
Викладаємо тісто для шарлотки в форму, розподіляємо рівним шаром.
7. Кладемо фрукти на тісто, залишаючи між ними невелику відстань. Легенько натискаємо зверху, щоб фрукти потонули.
8. Ставимо форму на середній рівень духової шафи. Випікаємо шарлотку 35 хвилин.

Поширити у мережі:

Місця продажу нашої продукції

Відео гід по підприємству

Новини

Ми в соцмережах

    Soc Facebook

Контакти

Адреса: м. Київ, вул.Тулузи, 5
Тел.: (044) 273-69-24
Моб.: (093) 474-57-39
Відділ реалізації: (093) 346-24-55
E-mail: FavorAMA1993@gmail.com