Неймовірне поєднання смаку, яке здивує навіть самих вибагливих гурманів. Хочеться їсти, не зупиняючись, і цілком можна подати на святковий стіл, причому вони смачні і в гарячому, і в теплому, і в холодному вигляді. 

 Перець запечений з сиром "ФЕТАМА"

Перець запечений з сиром "ФЕТАМА" - 

Складові:
* Сир ФетАма - 300 г
* Перець солодкий червоний - 1 кг
* Яєчні жовтки - 2 шт.
* Оливкова олія - 2 ст.л.
* Петрушка рубана - 2 ст.л.
* Орегано сушений - 1 ст.л.
* Сир твердий тертий - 30 гр
* Йогурт Натурель АМА - 2 ст.л.
* Сіль
* Перець чорний

Вибирайте червоні перці невеликого розміру і найсмачнішу ніжну ФетАМУ - і все вийде!

Готуємо!
1. Вимити і обсушити перці. Змастити їх маслом і викласти на деко. Максимально розігріти духовку, якщо є - включити гриль. Запекти перці. Хвилин 7-10.
2. Вийняти, остудити. Надрізати кожен перець збоку і обережно видалити насіння, не чіпаючи плодоніжки. Вийдуть такі порожні перцеві «човники».
3. Для начинки скласти в миску сир ФЕТАМА, яєчні жовтки, йогурт Натурель, масло, що залишилося, орегано і петрушку. Поперчити і змішати все міксером до однорідності. Спробувати на смак, якщо потрібно - досолити.
4. Наповнити цією сумішшю перці і викласти їх на деко, застелене пергаментом. Прибрати на 30 хвилин в холодильник. Запікати близько 25 хвилин при температурі 190 градусів, попередньо посипавши перці тертим твердим сиром.

Смачного! 

Поширити у мережі:

Місця продажу нашої продукції

Відео гід по підприємству

Новини

Ми в соцмережах

    Soc Facebook

Контакти

Адреса: м. Київ, вул.Тулузи, 5
Тел.: (044) 273-69-24
Моб.: (093) 474-57-39
Відділ реалізації: (093) 346-24-55
E-mail: FavorAMA1993@gmail.com