Смачна альтернатива вишуканим французьким і італійським десертам. Здогадалися про що йде мова?  Так, це молочний кисіль, смак якого такий знайомий і улюблений з дитинства.


milkamakas
Вам будуть потрібні:
- молоко #АМА – 2 склянки,
- крохмаль (картопляний або кукурудзяний) – 2 столові ложки.
- ванільний цукор – 1/2 пакетика,
- цукор – за смаком.

Спосіб приготування:
1. Відміряємо півтори склянки молока.
2. Додаємо ванільний цукор і цукровий пісок. Ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння.
3. У залишках молока розвести крохмаль, ретельно перемішуємо, намагаючись домогтися повного розчинення крохмалю.
4. Тоненькою цівкою вливаємо молочно-крохмальну суміш у кипляче молоко. Перемішуємо.
5. Розкладаємо густий кисіль з порційним чашечках. Знімаємо пробу!

Поширити у мережі:

Місця продажу нашої продукції

Відео гід по підприємству

Новини

Ми в соцмережах

    Soc Facebook

Контакти

Адреса: м. Київ, вул.Тулузи, 5
Тел.: (044) 273-69-24
Моб.: (093) 474-57-39
Відділ реалізації: (093) 346-24-55
E-mail: FavorAMA1993@gmail.com