Спробуйте приготувати маринований сир "ФетАМА" - насичений, неповторний смак з тонким ароматом пряних трав, гострою перчинкою, томатною кислинкою і ніжністю оливкового масла - зробить вас прихильником цієї чудової і ситної закуски назавжди...

marinfetama

Все, що необхідно для приготування - стаканчик сиру "ФетАМА", набір сушених трав, часник, оливкова олія і декілька стручків свіжого перцю чилі. Через кілька днів, коли сир просочиться маринадом, у вас вийде чудова закуска - гостра і ароматна.

Інгредієнти для маринування:
* 250 г сиру "ФетАМА";
* 2 стручки гострого перцю чилі;
* 4 зубчики часнику;
* гілочка розмарину;
* 1 ч. л. меленої паприки;
* 2 ч. л. сушеного листя м'яти;
* по 1 ч. л. чебрецю і базиліка;
* 150 мл оливкової олії.

Спосіб приготування:
1. Готовий сир "ФетАМА" нарізаємо невеликими кубиками.
2. Очищаємо зубчики часнику, розрізаємо навпіл і злегка придавлюємо, щоб звільнити часникове масло. Один стручок перцю чилі нарізаємо кільцями.
3. На дно банки кладемо гілочку розмарину, половину нарізаного часнику, кілька кілець чилі, додаємо цілий стручок чилі і порцію кубиків фети.
4. Продовжуємо наповнювати банку, по черзі укладаючи кубики сиру і посипаючи їх пластівцями паприки, сушеної м'ятою, чебрецем і базиліком, також кладемо зубчики часнику і кільця перцю.

СМАК осені з #АМА!

Поширити у мережі:

Місця продажу нашої продукції

Відео гід по підприємству

Новини

Ми в соцмережах

    Soc Facebook

Контакти

Адреса: м. Київ, вул.Тулузи, 5
Тел.: (044) 273-69-24
Моб.: (093) 474-57-39
Відділ реалізації: (093) 346-24-55
E-mail: FavorAMA1993@gmail.com