Солодка різнобарвна «веселка» в білих «хмарах» з маршмеллоу, готується дуже просто. Зі спеціального обладнання знадобиться лише кільцева форма. Яскраві фарби прикрашають незвичайний торт завдяки кокосовій стружці, що вкрита харчовими барвниками. 

rainbowrecipe

Для виготовлення «веселки» знадобляться тільки чотири кольори, а помаранчевий і фіолетовий вийдуть в результаті поєднання інших.

Інгредієнти:
* 220 г вершкового масла #АМА, кімнатної температури, плюс додатково для змазування форми
* 1 і 3/4 ст. борошна вищого сорту, плюс додатково для посипання форми
* 1/4 ч. л. дрібної солі
* 1 ст. л. молока #АМА, кімнатної температури
* 2 ч. л. ванільного екстракту
* 4 великих яйця і 1 жовток, кімнатної температури
* 1 та 1/3 ст. цукру
* 3 ст. підсолоджених кокосових пластівців
* Харчові барвники червоного, жовтого, зеленого і синього кольорів, для кокосової стружки
* 450 г. ванільної глазурі
* 12 маршмелоу
Спеціальне обладнання: бандт-форма для кексу об'ємом 1,6 кг.

ПРИГОТУВАННЯ:
1. Встановіть решітку в нижній третині духовки, яку розігрійте до 177 ° С. Змастіть вершковим маслом і посипте борошном бандт-форму.
2. Просійте борошно і сіль у середню миску. Збивайте в інший такий же ємності молоко з ванільним екстрактом, яйцями і жовтком, поки вони не об'єднаються.
У чаші стаціонарного міксера, оснащеного насадкою-лопаткою, збийте на середній швидкості до однорідності вершкове масло (приблизно 1 хвилина). Не вимикаючи прилад, всипати по 1/4 ст. за раз цукру. Збивайте до легкої і повітряної консистенції (приблизно 5 хвилин). Вимкніть міксер і соскребите масу зі стінок чаші, щоб змішати всі інгредієнти. Увімкніть мінімальну швидкість і всипати по 1/4 ст. суміш з борошном. Збивайте приблизно 30 секунд. Поступово вводите яєчну суміш і збивайте, поки тісто не стане однорідним
3. Перелийте тісто в підготовлену форму і розрівняйте верх лопаткою. Поставте в духовку і зменшіть температуру до 160 ° С. Випікайте до тих пір, поки зубочистка, вставлена ​​в центр, не буде виходити чистою. Також після легкого натискання зверху не повинна залишатися вм'ятина (приблизно 1 годину). Залиште кекс у формі на решітці (10-15 хвилин). Потім виверніть на решітку, щоб остудити повністю.
4. Тим часом відкрийте 6 маленьких поліетиленових пакетів. У перший з них додайте 3/4 ст. кокосової стружки і 10 крапель червоного харчового барвника. У другій пакет всипте 3/4 ст. кокосової стружки, внесіть 5 крапель червоного і 5 крапель жовтого харчового барвника, щоб вийшов помаранчевий колір. У третій пакет додайте 3/4 ст. кокосової стружки і 10 крапель жовтого харчового барвника. У четвертий внесіть 1/4 ст. кокосової стружки і 5 крапель зеленого харчового барвника. У п'ятий пакет додайте 1/4 ст. кокосової стружки і 5 крапель синього харчового барвника.
У шостий всипте 1/4 ст. кокосової стружки, введіть 3 краплі червоного і 2 краплі синього харчового барвника, щоб вийшов фіолетовий колір. Запакуйте всі пакети, видавивши якомога більше воздуха. Переминайте і струшуйте їх, поки вся кокосова стружка не покриється харчовим барвником, кількість якого можна збільшити, якщо хочете отримати більш насичені кольори.
5. Висипати вміст пакетів смужками на деко. Дайте постояти, не накриваючи, протягом 1 години для легкої просушки. Якщо ви не будете використовувати кокосову стружку відразу, помістіть її для зберігання в герметичний контейнер.
6. Переверніть кекс плоскою стороною вгору і обріжте зайве зубчастим ножем, щоб вирівняти. Встановіть на робочу поверхню опуклістю вгору. Розріжте кекс навпіл зверху вниз, щоб вийшли 2 півкола. Поставте половини у вигляді 2 арок і з'єднайте їх між собою плоскими сторонами в 1 арку. Обрізати при необхідності зайве, щоб вони знаходилися на одному рівні і були стійкі. Покладіть частини кексу плоскими сторонами вниз. Використовуючи столовий ніж або кондитерську лопатку, покрийте їх глазур'ю з усіх боків, крім низу.
7. Втисніть смужку з фіолетовою кокосової стружки в глазур на внутрішньому вигині одного з напівкіл. Додайте поруч блакитну смужку шириною 2,5 см. Виконайте те ж саме з посипкою зеленого, жовтого і помаранчевого кольорів. Залиште порожній простір на зовнішньому вигині півкола, яке буде покрито червоною кокосовою стружкою. Повторіть те ж саме з другою половиною торта і різнобарвною посипкою. Знову обережно поставте обидві частини у вигляді арок. Намажте плоский зріз однієї з половин торта глазур'ю і акуратно притисніть до зрізу іншій частині. Розподіліть залишилася глазур по шву в місці з'єднання. Висипати на нього смужку з червоною кокосової стружки і втисніть її, завершивши «веселку». За допомогою металевої лопатки і рук акуратно перемістіть торт на блюдо сервіровки.
8. Використовуючи звичайні або кухонні ножиці, розріжте кожен маршмеллоу поперек надвоє. Прикріплюйте їх липкими зрізами до страви і іншим маршмеллоу, щоб з боків торта утворилися «хмари». При подачі знову розділіть половини і наріжте кожну з них порційно.

АМА - свято має бути смачним та гарним.

Поширити у мережі:

Місця продажу нашої продукції

Відео гід по підприємству

Новини

Ми в соцмережах

    Soc Facebook

Контакти

Адреса: м. Київ, вул.Тулузи, 5

E-mail: favorAMA1993@gmail.com

Контакти для співпраці:

Юлія +38 093 909-55-10;

Сергій +38 095 48-21-095

Viber +38 (093) 474-57-39 (тільки переписка та обмін файлами)
E-mail Відділу реалізації: pvs_107@ukr.net