Фавор – підсумки 2018

17.01.2019 р. на молокопереробному підприємстві ТОВ «Фірма «Фавор» відбулося підведення підсумків діяльності компанії за 2018 р. та заслухано амбіційні плани розвитку на 2019 р.

 Нам дійсно є чим пишатись, адже стрімкі темпи зростання виробництва за останні роки вражають і це результат кропіткої невпинної праці і турботи засновників про особистісне зростання кожного і єднанні всіх в єдиному прагненні досягнення поставленої мети. Благородної мети – поліпшення здоров’я нації, і особливо-підростаючого покоління.

Виступ генерального директора Михайлової Р.В. і директора з розвитку виробництва Здоренко Д.Ю.- як завжди були найбільш очікуваними, тому що саме вони є справжнім двигуном руху компанії до нових й нових вершин.

Керівництвом компанії було представлено конкретну програму розвитку підприємства по всім напрямках, які мають бути реалізовані у 2019р., що викликало у присутніх справжній прилив позитивних емоцій.

Велику шану викликають слова генерального директора про те, що головна цінність компанії-це співробітники, які своїм ентузіазмом і напруженою працею створюють основу незмінного успіху. Теплі слова подяки за стійкість і напружені зусилля колективу при минулій модернізації та ремонті в найкоротші терміни зігріли серце кожного і викликали теплі посмішки при згадуванні цих героїчних днів. Ретельне детальне планування і жорсткий контроль допомогли впоратися з таким складним завданням при безупинному постачанні продукції партнерам. Коли бачиш наочно, яких вершин досягає ФАВОР, виникає почуття справжньої гордості, що в цій лавині успіху є частка і твоєї праці. Це надихає, дисциплінує і приносить радість бути в дивовижній команді під гордою назвою “ФАВОР”.

Проголошений ДЕВІЗ компанії на 2019 році має дуже важливе для сьогодення значення “Екологічне виховання – запорука майбутнього”. І ми зробимо все необхідне, щоб якомога більше ознайомити Вас, друзі, з питанням екологічного виховання та здорового харчування в умовах сьогодення. Адже крім екологічного виховання у формуванні стилю здорового життя велике значення має виховання саме культури харчування.

На завершення зборів на трудовий колектив очікував приємний сюрприз – демонстрація фільму та відео-ролика про будні та святкові дні нашого рідного колективу, адже завжди приємно пригадати як пройшов рік і що саме кожен з нас то є ВЕЛИКА СІМ’Я АМА.