25 років з киянами!

#Я_ЛЮБЛЮ_АМА
Компанія «ФАВОР», молочну продукцію якої обожнює малеча Києва, святкує ювілей – 25-річчя заснування (фото)
Кому з киян не відомі молочні продукти ТМ «АМА» з милим бегемотиком на упаковці. Тільки не малюкам та їх матусям, бо це їх улюблені ласощі та корисні продукти.

Виробник широкого асортименту молочної продукції цієї торгової марки – ТОВ «Фірма «ФАВОР» відзначає сьогодні ювілей – 25 років існування. У клубі «Бінго» (просп. Перемоги, 112) з нагоди цього свята зібралося чимало високих, поважних гостей, безліч друзів підприємства та шанувальників їх продукції.
У залі панувала піднесена, урочиста та, разом з тим, гостинна атмосфера. Гості мали можливість до початку офіційної частини дружньо поспілкуватися, пригоститися, зробити на пам’ять фото в спеціально облаштованій селфі-зоні під звуки легкої музики, що звучала наживо.
У цьому яскравому антуражі відчувається успішність, перспективність і високий рівень досягнень головного героя свята – фірми «Фавор».
А починалося все з малого – з випадково спробуваного йогурту, яким пригостили багато років тому на виставці досягнень народного господарства майбутню засновницю фірми «ФАВОР» – Раїсу Василівну Михайлову. Новий для України продукт так їй сподобався, що того ж дня вона підписала контракт на поставку відповідного обладнання для його виготовлення.

За 25 років підприємство розширило свої потужності: обсяги переробки з 500 літрів молока на добу сягнули 35 тон. Середня заробітна плата на підприємстві щороку зростає і сьогодні становить 15000 грн. Фірма пишається тим, що дає роботу крім власних ще близько 10 тис. працівників. «ФАВОР» – єдиний у столиці молочний завод, його продукція поставляється в заклади гуманітарної сфери, у тому числі в заклади загальної середньої освіти та дошкільні освітні заклади. За довгі сумлінні роки праці фірма здобула довіру покупця, що, на її думку, є найголовнішою перемогою та найкращою оцінкою якості її продукції. Не дарма ж на логотипі фірми зображено гору Фавор, вона є символом зростаючих прагнень, високої якості та непохитності.
На сьогоднішньому святкуванні зібралося багато шанованих гостей. Привітати їх і подякувати за шану на сцену вийшли засновники ТОВ «Фірма «ФАВОР»: генеральний директор Раїса Василівна Михайлова та директор з розвитку виробництва Дмитро Юрійович Здоренко. З гордістю та захопленням говорили сьогодні про колектив підприємства, про його значення у розвитку й розквіті фірми. Головне – це люди, команда однодумців, велика родина із загальними цілями й досягненнями, якою за ці роки став колектив «ФАВОРУ». І в ньому цінують як ветеранів виробництва, так і нову й перспективну поросль молодих спеціалістів. Раїса Михайлова зазначила: «Місія нашої компанії – здорова нація, тому основні наші замовники – це заклади освіти, лікарні, санаторії, дитячі табори тощо. До нашої продукції входить один особливий інгредієнт – любов і доброта. У згуртованій, дружній команді «ФАВОРУ» існує особлива система цінностей, створено атмосферу довіри й постійного прагнення до вдосконалення, розвитку. Саме тому в нас постійно зростає асортимент продукції, посилюється контроль за її якістю й безпекою, тому вона конкурентоздатна на ринку протягом багатьох років».

Привітати з ювілеєм колектив підприємства та відзначити кращих його працівників прийшли поважні гості, серед яких офіційні особи Міністерства аграрної політики і продовольства України, Київської міської державної адміністрації, Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, помічник народного депутата України Олександра Третьякова, представники Торгово-промислової палати України та Київської торгово-промислової палати, Ради Федерації роботодавців України, а також вірні багаторічні партнери фірми.
Особливо тепло присутні зустріли привітання керівництва рідного Святошинського району. До присутніх з вітальним словом звернувся очільник Святошинської РДА Володимир Каретко. Він відзначив потужне зростання сили й моці «ФАВОРУ», його роль в економіці району, але окремо зупинився на не менш важливому напрямі співпраці фірми з районною владою – на її меценатстві, на безвідмовній готовності до підтримання будь-яких ініціатив, що надходять від районної влади, на підтримуванні фірмою найбільш незахищених верств населення. І це високо цінується райдержадміністрацією, на знак чого Володимир Каретко вручив колективу ТОВ «Фірма «ФАВОР» подяку, висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю та вручив пам’ятний знак з державним символом України. Найкращим працівникам підприємства очільник району вручив відзнаки. Від районного управління освіти, молоді та спорту ювіляри отримали оригінальний солодкий логотип їх компанії, що виготовили святошинські кондитери.

Увесь урочистий захід супроводжували виступи талановитої молоді району, що створила у залі атмосферу гостинного родинного свята. На завершення весь зал підхопив пісню «Заводская проходная», перероблену під ТОВ «Фірма «ФАВОР».
Свято завершувалося, та продовжуються славетні традиції унікальної молочної компанії. І ми бажаємо їй довгих років існування й подальшого процвітання, здійснення їх амбітних прагнень і планів, здоров’я, злагоди та миру в родинах і незгасаючого вогню добра у серці.